Håll gång måleriet med måla och stråla

6 eller 12 månaders program från 495:- /Månaden

Så här köper du kurser hos oss

Vi fungerar fungerar som en annonsplats för kursarrangörerna. Vi hanterar inga betalningar eller leveranser. De listade kurserna säljs direkt av kursarrangörerna. Du kontaktar dessa direkt via galleriet vid intresse av en kurs.

 • Bläddra bland kurserna
 • Är du inte efter något specifikt? Du kan filtrera sin sökning efter kategori prisklass.
 • Under respektive kurs  står det pris som arrangören begär.
 • När du öppnar en kurs hittar du mer information om kursen.
 • Klicka på knappen “Förfrågan” under kursen och ange dina kontaktuppgifter om du är intresserad.
 • Kursarrangören tar kontakt med dig och ni bestämmer villkor för betalning och leverans tillsammans.

Frågor?

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring ditt konstköp, vi hjälper dig gärna.

 

  Antal visningar 469

  Måla och Stråla är ett onlineprogram som inspirerar dig att utveckla och hålla igång måleriet i ditt vardagsliv. Du ingår i en grupp som regelbundet träffas via olika webinarier med coaching, inspiration och gemenskap. Programmet pågår löpande så du kan komma med när du vill!

  DETTA FÅR DU I PROGRAMMET:

  • Stöd med att hålla igång måleriet i din vardag
   Våra regelbundna onlineträffar hjälper dig hålla det kreativa flödet igång och måleriet levande i ditt vardagsliv.

  • Idéer och tips som inspirerar dig att utvecklas och måla mer
   Vi målar tillsammans och har gemensamma inspirationskvällar då jag demonstrerar något som du kan prova i ditt måleri. Att få ny input håller skaparglädjen och lusten levande!

  • Gemenskap och återkoppling kring dina målningar
   Coaching-träffarna är gruppträffar där du får återkoppling på dina målningar och inspiration av andras kreativa skaparprocesser.

  PROGRAMMETS UPPLÄGG:

  En längre period med regelbundenhet i måleriet.
  Vi träffas tre onsdagskvällar i månaden i 6 månader eller mer. Denna regelbundenhet håller dig på spåret och ser till att du inte tappar farten i ditt skapande. Du hjälper dig själv att hålla dig ansvarig för att upprätthålla drömmen om mer kreativitet i din vardag!

  Tre onlineträffar i månaden som inspirerar

  • Under måla tillsammans-träffarna målar var och en hemma hos sig men ändå tillsammans!

  • Under inspirationskvällen får du en ny teknik eller metod demonstrerad som du senare kan prova i ditt måleri.
  • Under coaching-träffen får du återkoppling på dina målningar.

  Stödsystem som gör att du aldrig är ensam

  I den slutna Facebookgruppen visar vi våra målningar, delar inspiration och hejar på varandra. Varje vecka får du en måleri-impuls som sätter igång skapandet, och en gång i månaden sätter vi upp mål för oss själva inför kommande månad där gruppen blir våra vittnen.

  ÄR MÅLA OCH STRÅLA RÄTT FÖR MIG?

  Älskar du att måla men har svårt att prioritera måleriet i din vardag?

  Måla och Stråla hjälper dig att hålla fokus. Eftersom du har ett åtagande mot dig själv, mig och gruppen, har du stöd i att det blir av.

  Har du svårt få inspiration och hålla igång flödet?

  Programmet har som syfte att ge dig löpande inspiration, dels genom att du får höra vad andra har för sig och ta del av deras processer, dels genom inspirationskvällar där du får nya impulser att testa i ditt måleri.

  Vet du inte vad ska göra om du fastnar med en målning?
  Under våra träffar pratar vi om den kreativa processen och alla dess faser så att du lär dig hur du fungerar och hur du kan stötta dig själv för att hålla skaparglädjen levande.

  Känner du dig ensam i ditt måleri?

  I programmets coaching-träffar får du tillfälle att visa upp en målning och få återkoppling på den så att du kan komma vidare. Du tillhör en grupp som vill samma sak som du och här får du sammanhang och löpande inspiration.

  ”Måla och stråla är en superbra möjlighet att utveckla sin kreativitet och en hjälp att ge sig själv tid att skapa. Skönt att sitta hemma omgiven av sina egna målargrejer. Dessutom ha tillgång till sina gamla och pågående målningar och få inspiration till att bearbeta och idéer till hur jag vill fortsätta med målningarna.” /Elsa-Maria Nillroth

  “Ania är fantastiskt generös med att dela med sig och lära ut olika tekniker i måleriet. Att måla online tillsammans med övriga deltagare är väldigt roligt. Hon är glad och entusiastisk och det smittar av sig. Jag har fått testa nya spännande tekniker genom Måla och stråla som gör att jag kan utvecklas i mitt måleri. Jag är så glad!” /Eva Ström

  Välj mellan två abonnemang- tolv eller sex månader

  Observera att antalet platser är begränsat, anmäl dig nu om du vet att du vill gå.

  Välkommen att höra av dig om du har några frågor!

  Dyk in i världen av intuitivt måleri och måleriteknik tillsammans med konstnären Ania Witwitzka på Shine Through Art. Du får lära dig tekniker och metoder för att komma igång med eller få ny inspiration till akrylmåleri. Bland våra kurser finner du korta inspirationslektioner på ca 1 timme och längre program som hjälper dig att hålla måleriet igång i vardagen.  Här ligger fokus ligger på lek, utforskande och skaparglädje! Vi har inställningen att alla kan måla och att skapandet är en nyckel till att nå vår inre kraft – i både konsten och i livet. Kom i kontakt med din kreativa glädje på DITT sätt!

  Det finns inga betyg änny, bli den första att lämna ett betyg