Teknikkurs i fyra delar – djupdykning i tekniskt målande i akryl

1495 kr

Så här köper du kurser hos oss

Vi fungerar fungerar som en annonsplats för kursarrangörerna. Vi hanterar inga betalningar eller leveranser. De listade kurserna säljs direkt av kursarrangörerna. Du kontaktar dessa direkt via galleriet vid intresse av en kurs.

 • Bläddra bland kurserna
 • Är du inte efter något specifikt? Du kan filtrera sin sökning efter kategori prisklass.
 • Under respektive kurs  står det pris som arrangören begär.
 • När du öppnar en kurs hittar du mer information om kursen.
 • Klicka på knappen “Förfrågan” under kursen och ange dina kontaktuppgifter om du är intresserad.
 • Kursarrangören tar kontakt med dig och ni bestämmer villkor för betalning och leverans tillsammans.

Frågor?

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring ditt konstköp, vi hjälper dig gärna.

 

  Antal visningar 712

  Den här kursen är för dig som längtar efter att kunna få dina målningar att bli mer realistiska, professionella, verkliga och övertygande med korrekt känsla i form och volym.

  I dessa fyra kursdelar får du tid att fokusera på att öva och bli säkrare i ditt måleri med specifika övningar och motiv, så att du senare, när du målar på egen hand har förankrat kunskapen i kroppen och vet hur du ska få dina självvalda motiv att se verkliga ut. Vi målar av olika förlagor och lär oss se som konstnärer ser, och sedan måla det vi ser.  Du kommer lära dig:

  • Lär dig form och volym, hur du får former att se levande ut. Du får också teknikerna att bemästra mörker och ljus. (Stilleben av frukter och leksak.)
  • Du får kunskap om perspektivets och vinklarnas konst. Ta dig närmare att kunna måla rumsmiljöer och gator med hus. (Stilleben av lådor.)
  • Få insikt om hur du får till ett transparent objekt att se övertygande och verkligt ut. (Stilleben/bildförlaga av en vas.)
  • Öva på att återskapa ett ansikte så det ser levande och verkligt ut. Mejsla fram anletsdragen med mörker och ljus. (Bildförlaga av ett ansikte.)

   

  Plats: Distans

  Längd: Kursen består av 4 delkurser och är på totalt ca 8 timmar. Instruktioner från Ania varvas med  tid för eget måleri.

  Startdatum: Ta del av kursen när du vill

  Pris: 1495 SEK

  För vem? För dig som älskar att måla, oavsett om du är ny eller har målat lite längre. Du vill prova på nya tekniker eller få inspiration till att ta dig vidare med ditt måleri. Inga tidigare förkunskaper behövs.

  “Ania är inspirerande och galet kunnig i teorin bakom varje penseldrag. Tack!”  /Aurelia Gentcherenko

  “Tack för otroligt inspirerande lektioner- tycker mycket om dina tekniker!” /Anna Larsson Lantz

  Dyk in i världen av intuitivt måleri och måleriteknik tillsammans med konstnären Ania Witwitzka på Shine Through Art. Du får lära dig tekniker och metoder för att komma igång med eller få ny inspiration till akrylmåleri. Bland våra kurser finner du korta inspirationslektioner på ca 1 timme och längre program som hjälper dig att hålla måleriet igång i vardagen.  Här ligger fokus ligger på lek, utforskande och skaparglädje! Vi har inställningen att alla kan måla och att skapandet är en nyckel till att nå vår inre kraft – i både konsten och i livet. Kom i kontakt med din kreativa glädje på DITT sätt!

  Det finns inga betyg änny, bli den första att lämna ett betyg